top of page
Prachtig restaurant in Parijs

HI, IK BEN MAAIKE

Het creatieve brein achter de lens en oprichter van Maaike van Schothorst Fotografie. Leuk om hier mijn verhaal aan jou te vertellen... 

De fotografe Maaike. Ze maakt mooie foto's

De foto hierboven heb ik in Parijs genomen. Deze foto geeft de sfeer weer waar ik van hou; de stad, het leven, de mooie lichtjes, lekker eten, het maken van herinneringen en het beleven van avonturen. Ik ben een levensgenieter, dromer en een tikkeltje gek. Na jaren werken in de financiële wereld kwam ik erachter dat ik  het fotograferen, wat ik vroeger veel deed, miste. Ik pakte mijn camera weer op en een nieuw avontuur naast mijn baan begon. 

 
                                                    

Is om de mooie, liefdevolle en romantische momenten op een authentieke en stijlvolle manier met een vleugje 'sparkel' vast te leggen . Heel even zet ik de tijd stil en laat ik je stralen wanneer je de foto ziet. 
 
Mijn stijl is dromerig, tijdloos en puur. Het past bij mensen die de kunst en liefde van het leven zien, het feestje groot of klein weten te vieren en durven te dromen. Die inspiratie laat ik op mijn beeld terugkomen!
 
De liefde, die lach of traan, de val van het licht, net dat ene moment, het spontane. De warme kleuren, het gevoel van bladeren door een glossy magazine. Als lifestyle fotograaf wil ik jou die complete beleving geven voor, tijdens en na de shoot. 


Ik vang  jouw verhaal met mijn camera. Puur, krachtig en tijdloos…..

MIJN MISSIE

"Gelukkig word ik van iets moois creëren. Strak, puur, eenvoud, warm en gezellig."


Bladeren door de Vogue, de geur van verse croissants in de ochtend, een mooi veldboeket op tafel, een lekker glas wijn, een goed gesprek, wandelen door de natuur, met een muziekje op rijden door het prachtige landschap van Italië, een Tony Chocolony bij mijn kopje thee, bezoeken van mooie feesten en festivals, een fles bubbels, dressed up of heerlijk in jeans. 

Wil jij  jouw verhaal op een stijlvolle manier vast laten leggen...

Dan nodig ik je graag uit. 

Liefs,

Maaike handgeschreven
DSC06967_edited.jpg
icoontje Maaike van Schothorst

All content copyright © 2024 by Maaike van Schothorst Fotografie

bottom of page