top of page
MVS_8047.jpg

PERSONAL BRANDING FOTOGRAFIE

" Laat zien wie jij bent met mooie magazine waardige foto's!
 

Jij wil  jouw bedrijf, waar je trots op bent, laten zien! Een spetterende eerste indruk op je website.  Je wilt graag je bedrijf en het gezicht er achter laten zien, waar je immers trots op bent. Tegenwoordig gaat het niet alleen om het product of de dienst. Mensen willen de verbinding en het contact met de persoon. Ze willen zich welkom voelen. Samen  gaan we een mooi plan maken om jou en je bedrijf mooi te visualiseren. Foto's met een 'wauw' factor.

E d i t o r i a l  P o r t r a i t s

E L E G A N T  .  P U U R  .  T I J D L O O S

Waarom zijn branding foto's zo belangrijk?

 1. Professionele uitstraling: Goede brandingfoto's helpen jou een professionele uitstraling te geven. Dit kan hen helpen om geloofwaardigheid op te bouwen en vertrouwen te winnen bij jou doelgroep.

 2. Consistentie: Een brandingfotoshoot kan ervoor zorgen dat alle visuele elementen van de jou consistent zijn, van je website tot je sociale media-profielen en marketingmaterialen. Consistentie draagt bij aan merkherkenning en -vertrouwen.

 3. Uniekheid en persoonlijkheid: Door middel van brandingfoto's kan je jouw unieke persoonlijkheid en merkverhaal overbrengen. Dit helpt jou om je zich te onderscheiden van concurrenten en een emotionele band op te bouwen met je doelgroep.

 4. Content voor marketingdoeleinden: Brandingfoto's bieden waardevolle content voor marketingdoeleinden, zoals social media posts, advertenties, blogs, en nieuwsbrieven. Ze kunnen je helpen om boeiende en relevante content te creëren die jou doelgroep aanspreekt.

 5. Professionele begeleiding: Als fotograaf kan ik je  een professionele begeleiding bieden bij het plannen en uitvoeren van jou brandingfotoshoot. Dit kan variëren van het kiezen van de juiste locatie en kleding tot het regisseren van poses en expressies, om ervoor te zorgen dat de foto's de gewenste boodschap overbrengen.

MVS_6338.jpeg

Y O U R  B U S I N E S S  S T O R Y

F o r  t h e  e m p o w e r d  w o m a n

5P3A3275_edited_edited_edited.jpg

Hi ik ben Maaike en geloof dat achter elk merk een uniek verhaal schuilt. Mijn focus ligt op editorial portraits die niet alleen een gezicht vastleggen, maar het verhaal erachter vertellen. Ik wil de persoon achter het merk laten stralen en jouw verhaal tot leven brengen in beeld.

 

Met mijn editorial beelden springt jouw verhaal eruit, waardoor jouw merk niet alleen zichtbaar wordt, maar ook echt wordt gevoeld. Laten we samenwerken om jouw merk en verhaal op een authentieke en krachtige manier te presenteren aan de wereld.

EDITORIAL PORTRAITS

20 F O T O ' S

375 E U R

 • 20 foto's in hoge resolutie uitzoeken uit een persoonlijke fotogallery

 • Kleding wissel mogelijk

 • 1 locatie

 • Bijbestellen is mogelijk voor 8 euro per foto

 • Snelle levering binnen 1 week

 • prijzen zijn ex BTW

EXTRA TOUCH

 O F F   S P A R K L E S

 • Hair and make - up ongeveer 150 euro

 • Locatie ongeveer 200 euro

More stories to see

P O R T F O L I O

Logo Maaike van Schothorst Fotografie

All content copyright © 2024 by Maaike van Schothorst Fotografie

bottom of page