top of page
MVS_3619.jpg

 N E W B O R N & M O T H E R H O O D

"Van de zachte krullen van hun haartjes tot de kleine teentjes die net de wereld beginnen te verkennen, elk moment wordt met zorg en liefde vastgelegd.."

Gefeliciteerd met de komst van jullie kleine wondertje!

Een newbornshoot is een unieke kans om deze kostbare beginmomenten voor eeuwig vast te leggen, en ik sta klaar om jullie te helpen bij het creëren van tijdloze herinneringen.

Mijn benadering is zacht en geduldig. Ik begrijp de behoefte van kersverse ouders om deze magische tijd vast te leggen. Met oog voor detail en een liefdevolle aanpak, creëer ik tijdloze beelden  van jullie kleintje.. 

Een newbornshoot bij Maaike van Schothorst fotografie is meer dan alleen een fotosessie; het is een  ervaring waarbij jullie als ouders de kans krijgen om te genieten van jullie kleintje terwijl ik de mooie momenten vastleg. Ik zorg voor een ontspannen sfeer waarin jullie je comfortabel voelen en jullie natuurlijke band met jullie baby volledig tot zijn recht komt.

Ik leg graag de eerste prachtige hoofdstukken van jullie gezinsverhaal vast in tijdloze en pure beelden.

Willen jullie een zwangerschap en newbornshoot plannen dan geef ik 25 euro korting op de newbornshoot. Neem gerust contact met mij op om jullie newbornshoot te plannen. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

 

F O T O' S  N E W B O R N & M O T H E R H O O D

More stories to see

P O R T F O L I O

Logo Maaike van Schothorst Fotografie

All content copyright © 2024 by Maaike van Schothorst Fotografie

bottom of page