top of page

TIMELESS LOVE STORIES

" Ik leg elk moment vast op de mooiste dag van jullie leven. Als liefhebber van storytelling, weef ik jullie verhaal samen met emotie, elegantie en romantiek tot een tijdloos kunstwerk "

Yes!! Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen. Het begin van een mooi, nieuw hoofdstuk in jullie leven. Als jullie bruidsfotograaf sta Ik te popelen om dit unieke verhaal vast te leggen.

Mijn stijl van bruidsfotografie is tijdloos, elegant  met een magazine achtige uitstraling. Ik ben dol op het vangen van prachtig licht en ik let op elk detail, want die maken het verschil. Ik beloof jullie de emoties en momenten vast te leggen die jullie misschien hebben gemist tijdens de drukte van de grote dag. Of het nu die ontroerende glimlach is, een traan van geluk, of een hilarisch moment, ik ben er om het allemaal voor jullie te vangen.

Ik koester jullie authenticiteit en ik kan niet wachten om het verhaal van jullie huwelijksdag vast te leggen met mijn camera. Het zou een eer zijn om samen met jullie de mooiste dag van jullie leven te creëren.

B R U I D S F O T O' S

TARIEVEN BRUIDSFOTOGRAFIE

BASIS

PAKKET

1500 E U R

Bruiloft Hotel Pulitzer Amsterdam
 • 6 uur fotografie

 • minimaal 200 foto's in hoge resolutie

 • kleine preview binnen 1 week

 • mini album 15x15 upgrade mogelijk

 • uitzoeken uit een online fotogallery

UITGEBREID

PAKKET

1800 E U R

Bruiloft Hotel Pulitzer Amsterdam
 • 8 uur fotografie

 • 400 foto's in hoge resolutie

 • kleine preview binnen 1 week

 • mini album 15 x 15 upgrade mogelijk

 • uitzoeken uit een online fotogallery

PER UUR

EXTRA

150 E U R

Bruiloft Hotel Pulitzer Amsterdam
 • 30 bewerkte foto's in hoge resolutie

Wil je mij graag minder dan 6 uur? Dat kan. Stuur mij een berichtje voor een offerte.

More love stories to see

P O R T F O L I O

Bruiloft Hotel Pulitzer Amsterdam

HOE NU VERDER?

De voorpret is begonnen... Hoe geweldig is het om nu nog de details te ontdekken over wat ik als fotograaf voor jullie kan betekenen. Vul hieronder jullie gegevens in om een brochure aan te vragen.

 

Ik hoop dat jullie na het lezen van de trouwbrochure net zo enthousiast zijn als ik om jullie grote dag vast te leggen. Als jullie geïnteresseerd zijn en meer willen bespreken, kunnen we een kennismakingsgesprek inplannen. Deze afspraak kan plaatsvinden bij jullie thuis, of we kunnen elkaar ontmoeten via een beeldbelgesprek.

Tijdens ons gesprek zullen we de mogelijkheden doornemen en kijken of er een klik is. Jullie wensen en ideeën staan centraal, zodat ik jullie bruiloft op de meest persoonlijke en betekenisvolle manier kan vastleggen.

Wanneer jullie akkoord gaan met mijn offerte, ontvangen jullie een  factuur voor de aanbetaling. Zodra de aanbetaling is voldaan, is jullie boeking definitief en kan de voorpret lekker beginnen.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en samen te werken om herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Laten we samen de magie van jullie trouwdag vastleggen!

Maaike van Schothorst Fotografie

All content copyright © 2024 by Maaike van Schothorst Fotografie

bottom of page